Warning: Undefined array key "url" in /home/beatthedrums/public_html/wp-content/plugins/wpforms-lite/src/Forms/IconChoices.php on line 127

Warning: Undefined array key "path" in /home/beatthedrums/public_html/wp-content/plugins/wpforms-lite/src/Forms/IconChoices.php on line 128
Algemene Voorwaarden en tarieven – Drumschool Beat The Drums

Algemene Voorwaarden en tarieven

Algemene Voorwaarden Drumschool Beat The Drums

Inschrijving/uitschrijving

Vanaf de eerste betaling is de leerling automatisch ingeschreven en zijn de algemene voorwaarden geaccepteerd. De doorlopende lessen worden stilzwijgend verlengd tot opzegging van de leerling. Opzeggen kan schriftelijk of via e-mail. Er wordt een wettelijke opzegtermijn van 1 maand gehanteerd.

Algemeen 

Bij ziekte of verzuim van de docent worden de lessen vervangen door een andere daartoe geschikte docent of de lessen worden in samenspraak met de leerling op een ander tijdstip vervangen. In het geval dat bovengenoemde niet mogelijk blijkt te zijn wordt het lesgeld gerestitueerd. Bij ziekte of verzuim van de leerling worden de lessen niet ingehaald.

Drumschool Beat the drums is niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing van eigendommen van de leerling. Tevens is de drumschool niet aansprakelijk voor ongelukken of letsel. Deelnemen is geheel op eigen risico.

Drumschool Beat the drums biedt tijdens de lessen het gebruik en de mogelijkheid aan voor gehoorbescherming. Het is de verantwoordelijkheid van de leerling om hier wel of geen gebruik van te maken. Drumschool Beat the drums is niet verantwoordelijk voor gehoorbeschadiging.

Betalingen

De betalingen worden uitsluitend maandelijks voldaan middels automatisch incasso. Leerlingen onder de 21 jaar oud zijn vrijgesteld van BTW en betalen een lager tarief dan leerlingen boven de 21 jaar oud. Het lesgeld wordt berekend aan de hand van leeftijd en lesduur. Het bedrag is berekend op een jaarprijs en kan worden voldaan over 12 maanden. Mocht men dit in andere termijnen willen betalen kan dat. Door gebruik te maken van een jaarprijs kunnen leerlingen op elk gewenst moment van het jaar beginnen en hoeft er qua kosten geen rekening gehouden te worden met de schoolvakanties. 

Gegevens Drumschool Beat The Drums

Naam: Drumschool Beat the Drums
KvK-nummer: 62400177
BTW-nummer: NL191855650B01
Rekeningnummer: NL46INGB0006742147

Vakanties