Warning: Undefined array key "url" in /home/beatthedrums/public_html/wp-content/plugins/wpforms-lite/src/Forms/IconChoices.php on line 127

Warning: Undefined array key "path" in /home/beatthedrums/public_html/wp-content/plugins/wpforms-lite/src/Forms/IconChoices.php on line 128
Over ons – Drumschool Beat The Drums

Over ons

Bij Drumschool Beat the Drums in Alkmaar draait alles om muziek! Met een passie voor ritme en een toewijding aan muzikale educatie, bieden wij inspirerende drumlessen van professioneel niveau voor alle leeftijden en niveaus. Onze unieke aanpak omvat live basgitaarbegeleiding, waardoor beginnende leerlingen de kunst van het samenspelen in een band kunnen ontdekken. Want de basgitaar en de drums vormen het hart van elke band, en bij ons leren leerlingen die essentiƫle samenspelvaardigheden.

Maar we gaan verder dan alleen spelen. Onze leerlingen treden regelmatig op met live bands, waarbij ze hedendaagse muziek spelen en tegelijkertijd noten leren lezen en hun muzikaal gehoor ontwikkelen. Bij Drumschool Beat the drums luisteren we altijd naar de individuele wensen van onze leerlingen, of je nu droomt van het conservatorium of gewoon van muziek geniet. Het belangrijkste is dat we spelplezier hoog in het vaandel hebben staan. Kom bij ons langs en ontdek de wereld van muziek bij Drumschool Beat the Drums!

Bart Klomp is jouw drumleraar met een rijke muzikale en conservatorium achtergrond. Als langdurig lid van bands als Trots, Evergreen top 1000 en Trip To Dover, heeft Bart op vele nationale en internationale podia gestaan en een schat aan ervaring opgedaan. Bart heeft met vele artiesten samengewerkt waaronder: Huub van der Lubbe en Van Dik Hout. Als ervaren drumdocent met invloeden van toonaangevende drummers zoals Ton Dijkman en Cesar Zuiderwijk, deelt hij graag zijn passie en vaardigheden met jou. Ontdek de wereld van drummen bij zijn eigen drumschool, Beat The Drums, en word een meester van het ritme!